Volledig verhuurd

2018
Nieuwe huurwoningen

Aanbod Huren in Zijdebalen

Het project Zijdebalen bestaat uit 4 woonblokken met groen aangelegde binnentuinen. De eerste 2 woningblokken zijn opgeleverd en alle appartementen zijn verhuurd.

De bouw van woonblok 3 is momenteel in volle gang en naar verwachting zal dit woonblok in de zomer van 2018 worden opgeleverd (prognose). Woonblok 3 zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van 73 huurappartementen.

Interesse om hier in 2018 te wonen? Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Woningselector

Locatie

Zijdebalen is een geweldige nieuwe stadswijk aan de rand van de gezellige binnenstad van Utrecht. De nieuwe stadswijk heeft een rijke historie en ligt op de oude Bemuurde Weerd, die rond 1300 ontstond als voorstad van de ommuurde stad Utrecht. De wijk is opgebouwd uit vier woonblokken met daartussen een groen ingerichte openbare ruimte.

Door de ideale locatie fiets je vanuit Zijdebalen in 5 minuten naar de leukste winkels, authentieke werfkelders, gezellige restaurants en musea in hartje Utrecht. De supermarkt ligt op 3 minuten loopafstand, naar het station fiets je in 7 minuten en de snelweg bereik je in 7 minuten met de auto.

Kies voor huren, ga voor vrijheid

Ben je per direct op zoek naar een huis? Wil je je geen zorgen maken over onderhoud en niet de verplichting hebben van een hypotheek? Wil je snel weer kunnen verhuizen en niet afhankelijk zijn van de huizenmarkt? Dan is huren waarschijnlijk de beste keuze! Alles wordt voor je geregeld en je kunt wonen op een fantastische plek in Utrecht in een ruim nieuwbouwappartement met buitenruimte.

Compleet en snel bewoonbaar

Huurwoningen worden standaard opgeleverd met een hoogwaardige keuken, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, en een kwalitatief hoogwaardig ingerichte badkamer. Je kiest het appartement dat het beste bij je past en richt deze naar eigen smaak in.

Optimale service en geen onderhoud

Een woning huren van Bouwinvest (vastgoedvermogensbeheer) betekent goede service.

  • Je kunt altijd rekenen op een snelle en professionele uitvoering van onderhoud en reparaties.
  • Je hoeft zelf geen (groot) onderhoud aan de woning uit te voeren, dit doen wij voor je.

Financieel aantrekkelijk: je weet waar je
aan toe bent

Je betaalt een vast bedrag aan huur, dus weet je elke maand precies waar je aan toe bent.

  • De woonlasten veranderen niet door stijgende hypotheekrentes of onverwachte risico’s.
  • Nooit onverwachte uitgaven aan groot onderhoud.
  • Geen opstalverzekering nodig.
  • Nooit langdurig dubbele woonlasten of waardevermindering van de woning bij het
    verlaten van een huurwoning.

Interesse

Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De woningen van woonblok 3 worden halverwege 2018 opgeleverd (prognose).